Наше бачення

Насолоджуватись Ісусом

Біблія описує наші стосунки з Ісусом, як стосунки нареченої і нареченого — стосунки близького спілкування і взаємної насолоди. (До Еф. 5:32) Бог врятував нас не для рабської праці, а для того, щоб ми захоплювалися Ним, як Його улюблена церква. Прославлення можна визначити, як вираження нашого захоплення. Тому, насолода Ісусом і є корінь поклоніння в Дусі та істині. Це найвище покликання кожного віруючого.

Триматись за благодать

Благодать є основою наших стосунків із Богом. Ми не можемо заробити прихильність Господа, але через жертву Ісуса за нас, ми можемо стояти чистими перед Богом. Писання говорить, що Він зробив нас прекрасними у Христі (До Еф. 1:6). Благодать є основою не тільки нашого спасіння, а й нашого благословення та прийняття Богом. Ми віримо, що, як ми прийшли до Бога без нічого, сподіваючись лише на Його благодать, так само ми повинні приходити щоразу (До Кол. 2:6). Благодаттю ми не тільки починаємо ходити з Богом, але й ходимо з Ним від початку до кінця.

Жити в любові

Ісус заповідав своїм учням у Іоана 15: «перебувайте в любові Моїй… щоб любили один одного, як Я полюбив вас». Перш за все, ми повинні перебувати в Його любові до нас. Тільки тоді ми зможемо любити одне одного. Наша любов до інших повинна витікати з наших стосунків із Богом. Біблія говорить, що Бог є любов. Тому, коли ми любимо одне одного, ми дозволяємо Ісусові жити через нас, і ми перетворюємося на Його подобу.

Досягати світ

Ми покликані досягати світ Євангелієм. Для цього ми повинні любити один одного. Ісус сказав: «дізнаються всі, що ви Мої учні, якщо будете мати любов між собою». Наш світ гине в гріху і найбільше жадає любові. Господь бажає, щоб ми показували Його людям у нашій любові один до одного, і, таким чином, досягали світ для Христа.

Щоб дізнатися більше, переходьте на серію проповідей «Бачення Церкви Голгофи»